Over ons

Zo’n 10-tal jaar geleden startte Wim Vanwynsberghe alleen zijn eigen schildersbedrijf met 1 klant.

Op vandaag zorgen ruim 20 personen voor de perfectie en verwezenlijking in afwerking van ruim 400 klanten!
Als meewerkend zaakvoerder en eigenaar van WivaPaints bv staat Wim samen met een vast team van 20 vakbekwame en geschoolde vakmannen dagelijks voor u paraat.
Wij werken veel voor grote bouwbedrijven en aannemingsprojecten, maar staan uiteraard ook klaar voor totaal afwerkingen binnenshuis en gevelafwerkingen bij uw kleinere renovatiewerken.

In Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen zijn we heel actief. Vooral aan de kustregio zijn we goed vertegenwoordigd voor het uitvoeren van spuitplamuur en schilderwerken.
Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Lees het hier.

img

Focus op kwaliteit

img

Bij WivaPaints bvba gaan we prat op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarom werken we zoveel mogelijk met ons team van vaste medewerkers. Zo behouden we de volledige controle van het project en kunnen we ook die kwaliteit garanderen.
Is er toch een project waarbij we beroep moeten doen op externe medewerkers, dan vormt dit ook  geen probleem. Door onze ervaring in zowel grote als kleine projecten weten we perfect wie expert is in zijn vakgebied en wie aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet.
Vertrouw op onze expertise voor uw totaalafwerking binnenshuis en gevelafwerking. Contacteer ons voor uw specifiek project.